استقبال از ایجاد اقامتگاه‌های بومی در کهگیلویه و بویراحمد/ بوم‌گردی فرصتی برای رونق اقتصادی روستا

1403-09-18

5 دقیقه مطالعه


در مدل گردشگری بوم‌گردی، به‌طورمعمول مردم بومی همان منطقه وظیفه اداره این اقامتگاه‌ها را بر عهده‌دارند و ازجمله جاذبه‌های اقامتگاه‌های بوم‌گردی در این شاخه این است که از گردشگران با غذاهای سنتی و ارگانیک پذیرایی می‌شود که در نوع خود بسیار جذاب، آرامش‌بخش و البته روح‌افزاست.

هدف اساسی در بوم‌گردی، بودن در طبیعت و لذت بردن از مناظری است که در یک زیست‌بوم خاص وجود دارد، در حقیقت بازگشت به طبیعت و آرام کردن روح پریشان از آشفتگی زندگی مدرن همان جاذبه‌ای است که علاقه‌مندان و طبیعت دوستان را به سمت این‌گونه گردشگری و اقامت در اقامتگاه‌های بوم‌گردی، به‌عنوان مهم‌ترین زیرساخت، سوق می‌دهد.

در این میان کهگیلویه و بویراحمد که نام سرزمین چهارفصل را با خود به دوش می‌کشد، در هر اقلیم و هوایش در کنار اتحادی قابل وصف، ظرفیت‌هایی را در خود جای‌داده که می‌تواند دریچه‌ای رو به دنیایی باشد.

دامنه کوهساران زاگرس، نزدیکی به جنگل‌های بلوط با هوای دلپذیر، محیطی آرام و امکان زندگی سنتی در اقامتگاه‌های سنتی، کهگیلویه و بویراحمد را به مقصدی خاطره‌انگیز برای گردشگران علاقه‌مند به زندگی سنتی تبدیل کرده است.

در حال حاضر با حمایت‌های دولت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف گردشگری ازجمله توسعه گردشگری روستایی شاهد استقبال مردم کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی در مناطق مختلف استان بخصوص در روستاهای هدف گردشگری بودیم.

در این میان عشایر و روستاها نقش مؤثری در پایداری زیست‌بوم‌های فرهنگ محور داشته و کهگیلویه و بویراحمد با حفظ کوچ به کوچ و روستا به روستا توانسته نقش مهمی در رونق گردشگری روستایی کشور داشته باشد.

تمامی حقوق استفاده از این وب سایت متعلق به TV Gardoon می باشد. طراحی سایت توسط IdeaPractical.com

فرم درخواست آفلاین خدمات گردشگری